Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Mondmasker Openbaar Vervoer De Lijn

Het Overlegcomité versoepelt vandaag de mondmaskerplicht. De belangrijkste gevolgen.


Lydia Peeters Bij De Lijn Is Het Dragen Van Een 𝗺𝗼𝗻𝗱𝗺𝗮𝘀𝗸𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 Aan De Haltes In De Premetro In De Lijnwinkel Op De Bus En De Tram Lijncontroleurs Kunnen Reizigers Die

Als gevolg daarvan verdwijnt vanaf maandag 23 mei de mondmaskerplicht in het openbaar vervoer en het Passenger Locator Form voor de meeste reizen.

Mondmasker openbaar vervoer de lijn. Bij het openbaar vervoer willen ze niets liever. Mondmaskers op openbaar vervoer en PLF verdwijnen vanaf maandag. De Lijn roept haar reizigers dan ook op het mondmasker correct te blijven dragen op de voertuigen en ook de andere hygiënemaatregelen te blijven toepassen zodat we elkaar kunnen.

Exit de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer dus. Mondkapje in openbaar vervoer vanaf 23 maart niet meer verplicht maar wel geadviseerd Het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer wordt vanaf 23 maart niet meer verplicht. In de zorg zullen we ze de maskers toch nog op verschillende plaatsen moeten blijven dragen.

Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar op het. Aan de haltes in open lucht is een mondmasker niet meer verplicht. In opvolging van de beslissingen van het Nationaal Overlegcomité vandaag zijn mondmaskers vanaf maandag 23 mei niet langer verplicht op het openbaar vervoer in heel België.

Met de deactivering van barometer gaat vanaf maandag ook de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer op de schop. De verdere versoepelingen zijn mogelijk. Niet meer bij tandarts op bezoek in het rusthuis of op de.

Topman De Lijn. Geen mondmasker meer op openbaar vervoer maar wellicht wel nog bij apotheek en ziekenhuis. Iedereen boven de 12 jaar is verplicht om een mondmasker te dragen in het openbaar vervoer.

HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je. Mondmaskerplicht verdwijnt op openbaar vervoer geen PLF meer voor meeste reizen. Dat heeft het kabinet dinsdag besloten.

En de maatregel zou al vanaf maandag ingaan volgens federaal minister van Mobiliteit Georges Gilkinet Ecolo. Enkel in ziekenhuizen bij een doktersbezoek en bij de apotheker blijft een mondmasker verplicht omdat daar kwetsbare mensen bij elkaar komen en iemand zich op die plekken kan laten testen op covid. Ook de coronabarometer.

Het is zo goed als zeker dat de mondmaskerplicht voor het openbaar vervoer zal worden afgeschaft. Openbaar vervoer bussen en trams Als je weigert een mondmasker te dragen kan de chauffeur via de dispatching de politie oproepen. Het Overlegcomité van de verschillende regeringen komt vanmiddag om 14 uur na een lange tijd nog eens samen om het over corona te hebben.

Zoals verwacht schrapt het Overlegcomité de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer. Advies OMT Het Outbr Het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer wordt vanaf 23 maart niet meer verplicht. De kans op volle bussen is.

Het Overlegcomité stelt vast dat de besmettingen en het aantal nieuwe. Het Overlegcomité schrapt de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer. Vanaf maandag 23 mei verdwijnt de mondmaskerplicht in het openbaar vervoer en het Passenger Locator Formvoor de meeste reizen.

Dit ligt vandaag op tafel van Overlegcomité. Vanaf maandag hoeft er dus ook geen mondmasker meer te worden gedragen op de bussen en trams van De Lijn aldus Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters. Dat heeft het Overlegcomité beslist.

De coronabarometer die sinds maart dit jaar op code geel stond wordt gedeactiveerd. Ook de coronabarometer. Dat besloot de overheid onlangs artikel 4 van het ministerieel besluit van 23 maart 2020.

HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je. Mondmasker verdwijnt vanaf maandag op openbaar vervoer. De mondmaskerplicht voor personeel en passagiers op het openbaar vervoer verdwijnt volledig vanaf maandag.

Dat betekent dat de federale regering straks beslist over. Openbaar vervoer bussen en trams Zolang onze chauffeurs in een afgesloten stuurpost zitten en dus voldoende afstand van je houden moeten ze geen mondmasker dragen. Voor het openbaar vervoer echter blijft de mondmaskerplicht bestaan in de voertuigen stations en binnenruimtes.

Binnenkort niet op bus zonder mondmasker Binnenkort zullen heel wat bedrijven en scholen opnieuw opstarten en zal De Lijn misschien overbevraagd worden. Door het einde van de federale fase is het straks aan de bevoegde regios om zelf te beslissen welke maatregelen ze nog willen aanhouden. Aantal boetes voor niet naleven mondmaskerplicht op Brussels openbaar vervoer in dalende lijn.

Brussel In april werden 67 boetes uitgedeeld voor het niet naleven van de mondmaskerplicht tijdens. David Van Hecke Aantal boetes voor bus- en tramreizigers zonder mondmasker stijgt maand na maand De. Zolang onze chauffeurs in een afgesloten stuurpost zitten en dus voldoende afstand van je houden moeten ze geen mondmasker dragen.

Belga Openbaarvervoermaatschappij De Lijn is tevreden met de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om vanaf 4 mei mondmaskers in het openbaar vervoer verplicht te maken voor iedereen ouder. Nu we in de winkel op café op restaurant of op het werk geen mondmasker meer moeten dragen vergeten veel mensen dat het op het openbaar vervoer. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar op het.

Geen mondmaskers meer dus op de trein tram of metro.


Pin Op Knutseldefrutsel


De Lijn Als De Maatregelen Goed Worden Opgevolgd Is Het Openbaar Vervoer Veilig Een Studie Van De Internationale Unie Van Het Openbaar Vervoer Uitp Bevestigt Dit Draag Dus Steeds Een


Geen Mondmaskers Meer Bij De Lijn Internetgazet


Katoenen Stof Voor Mondkapje Met Volkswagen Busjes Stof Kopen Online Stof Stoffen

Comments